Näitä oppaita on pakko mainostaa! Löysin Vauva - Omistajan oppaan sattumalta ja ostin sen. En ole katunut, niin hauskasti todellisia asioita kuvataan. Monesti olen nauranut kippuralla.

 

235358.jpg

Vauvanhoitoa niin että insinöörikin ymmärtää!

Osaat ohjelmoida videot, asentaa tietokoneohjelmat ja lukea sähköpostisi kämmenmikron kautta, mutta mikään näistä taidoista ei auta, kun kohtaat maailman monimutkaisimman teknologisen ihmeen: vauvan. Tämä selkein kaavioin varustettu opas perehdyttää uuden omistajan vauvan tärkeimpiin toimintoihin, yleishuoltoon sekä lisävarusteisiin. Ohjeet mm. seuraaviin tilanteisiin: vianmääritys lapsen äänimerkkien perusteella, torkkutilan ohjelmointi, lapsen virtalähteen toiminta sekä rauhoittimen valinta ja asetus.

"Jos lapsesta tuntuu, että hänet on jätetty yksin liian pitkäksi aikaa, tai jos liiallinen huomio on aiheuttanut hämmennyksen tunteen, toisen pääkäyttäjistä kannattaa halata ja lohduttaa lasta. Asenna suuaukkoon rauhoitin."

Voiko sen enää selvemmin sanoa? Samaan aikaan hauska ja asiallinen vauvaopas tekniikan ihmemiehille ja muuten vain palleropelkoisille. Louis Borgenicht on lastenlääkäri, ja David on hänen poikansa, ansioitunut huumorikirjailija ja tuore vauvanomistaja.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Näyttää näitä olevan toinenkin:

235368.jpg

Kukaan ei varoittanut tästä – vauva ei kasvakaan suoraan aikuiseksi

Mitä ihmettä? Juuri kun olet oppinut hallitsemaan vauvaikäisen ylläpitorutiineja, alkaa vaaviin tulla toimintahäiriöitä. Se itkeä pillittää ilman järkevää syytä, kieltäytyy tankkauksesta ja vastustaa pukemistoimintoja. Onneksi olkoon, nyt sinulla on vauvan sijasta taapero! Tämän kirjan selkeiden, vaiheittaisten ohjeiden avulla voit oppia myös uuden mallisi toiminnan. Taapero antaa kaiken tarvittavan tiedon varusteiden päivittämisestä uudenlaiseen ruokahuoltoon, unirytmiin, pesemisen ja pukemisen itseopetteluun ja arkisiin ongelmatilanteisiin. Kirja listaa pilkuntarkasti fyysisen ja henkisen kehityksen merkkipaaluja sekä turvallisuusohjeita aitojen hätätapausten varalle.

Hilpeän insinöörimäisesti lapsenhoitoa lähestyvä opaskirjasarja vakuutti jo ensimmäisellä osallaan Vauva. Omistajan opas. Taapero jatkaa siitä mihin Vauva jäi – ja jos mahdollista, vielä piirun verran tarkemmin taulukoin, käyrin ja käppyröin! Kirjoittajista Brett R. Kuhn on lastenlääkäri ja Joe Borgenicht huumorimies ja taaperon isä.